Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €89,00 | Για αγορές άνω των €80,00 έκπτωση 10%, για αγορές άνω των €120,00 έκπτωση 15%

Οι Αγορές Μου

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Τι σημαίνουν οι σημάνσεις cruelty free και vegan στα καλλυντικά και τα καθαριστικά μας;

Τι σημαίνουν οι σημάνσεις cruelty free και vegan στα καλλυντικά και τα καθαριστικά μας;

Cruelty free είναι ένας παγκόσμιος ορισμός των προϊόντων (κυρίως καλλυντικών) που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα - ούτε τα ίδια τα προϊόντα, ούτε τα συστατικά τους. Η σήμανση vegan αντίστοιχα υποδεικνύει ότι τα συστατικά των προϊόντων προέρχονται αποκλειστικά από τη φύση και δεν είναι ζωικής προέλευσης. Ένα cruelty free προϊόν μπορεί να περιέχει ζωικά παράγωγα και ένα vegan προϊόν μπορεί να έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Αν θέλουμε πραγματικά να σεβαστούμε τη φύση, το περιβάλλον και τα ζώα καλό είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα που φέρουν και τις δύο σημάνσεις. 

Επιλέγουμε στην Dendron να προωθούμε καλλυντικά που είναι cruelty free γιατί είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι ο άνθρωπος ζει καλύτερα όταν ζει σε αρμονία με τη φύση και όσα τον περιβάλλουν συνυπολογίζοντας το δικαίωμα στη ζωή όλων. Έχουμε επιλέξει προϊόντα που είναι υψηλής ποιότητας, δοκιμασμένα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι και vegan, έχουν δηλαδή αντικαταστήσει πρώτες ύλες που προέρχονται από ζώα με πολύτιμα συστατικά που βρίσκουμε σε αφθονία στη φύση. Τέλος, στηρίζουμε συστηματικά και μικρούς, αξιόλογους Έλληνες παραγωγούς δοκιμάζοντας συνεχώς νέες προτάσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις μας. Γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι μαζί είμαστε πάντα πιο δυνατοί.

Μοιράσου το line line

Back to Top