Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €89,00 | Για αγορές άνω των €80,00 έκπτωση 10%, για αγορές άνω των €120,00 έκπτωση 15%

Οι Αγορές Μου

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ethically sourced – ή αλλιώς η αξία που δίνουμε στην ανθρώπινη ζωή

Ethically sourced – ή αλλιώς η αξία που δίνουμε στην ανθρώπινη ζωή

Όλα μας τα προϊόντα είναι ethically sourced που σημαίνει ότι έχουμε ελέγξει με τους προμηθευτές μας τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκαν και έχουμε διασφαλίσει ότι σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους δεν έχουν παραβιαστεί τα βασικά και αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα όσων εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής. 

Πολλά από τα προϊόντα που βρίσκουμε στο εμπόριο έχουν κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου, ή εν μέρει, σε εργοστάσια ή βιοτεχνίες όπου δουλεύουν άνθρωποι με εξαιρετικά κακές συνθήκες εργασίας, ελάχιστους μισθούς (ενίοτε και μηδαμινούς) και καμία προστασία. Πολλές φορές οι εργασίες αυτές πραγματοποιούνται και από παιδιά, ακόμα και από την ηλικία των 4 ετών. Οι δυσμενείς εργασιακές συνθήκες και τα χαμηλά μεροκάματα οδηγούν σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος παραγωγής και άρα μεγαλύτερο κέρδος για την υπόλοιπη αλυσίδα τροφοδοσίας. 

Τέτοια προϊόντα δεν έχουμε και δεν πρόκειται να έχουμε ποτέ στη Dendron. Γιατί η αξία στη ζωή είναι για εμάς το πιο σημαντικό μας κέρδος. 

Μοιράσου το line line

Back to Top