Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €89,00

Οι Αγορές Μου

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ιδέες για το σπίτι και τον πλανήτη


08/02/2024
10 Ιδέες Για Την Διακόσμηση Του Υπνοδωματίου Σας Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός μας χώρος, το δωμάτιο του σπιτιού όπου χαλαρώνουμε και αναπληρώνουμε την ενέργεια μας. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του χειμώνα, με την σωστή διακόσμηση το υπνοδωμάτιο μπορεί να αποπνέει ζεστασιά και θαλπωρή. Αν ένας από τους στόχους της νέας χρονιάς περιλαμβάνει την ανανέωση του προσωπικού σας χώρου, σας έχουμε 10 ιδέες διακόσμησης που να προσδίδουν χαρά, ζεστασιά και αρμονία στο υπνοδωμάτιο σας.
28/06/2023
10 ιδέες για να διακοσμήσετε το καθιστικό σας Το καθιστικό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι μας, αφού εκεί χαλαρώνουμε, φιλοξενούμε τους φίλους μας και περνάμε πολλές ώρες στον ελεύθερο χρόνο μας. Γι' αυτόν το λόγο η διακόσμηση του καθιστικού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Εάν είστε σε αναζήτηση ιδεών διακόσμησης, παρακάτω θα βρείτε μερικές πηγές έμπνευσης.
14/06/2023
Οικολογικός Καθαρισμός Σπιτιού Για όλους εμάς που η προστασία του περιβάλλοντος είναι ψηλά στην ατζέντα μας να κάποιες ιδέες και απλές πρακτικές για να επιτύχουμε έναν φιλικό προς το περιβάλλον καθαρισμό του σπιτιού μας!
10/01/2023
Φυσικά Και Υγιεινά Σνακ Για Τα Κατοικίδια Μας! Όλοι αγαπάμε τις λιχουδιές και τις μικρές απολαύσεις! Tο ίδιο και οι τετράποδοι φίλοι μας. Τα σνακ τους εκτός από νόστιμα πρέπει να είναι όμως και θρεπτικά. Είναι σημαντικό τα κατοικίδια μας να απολαμβάνουν υγιεινά σνακ, συμπληρωματικά πάντα με μια σωστή και πλήρη διατροφή κατάλληλη για τα ζωάκια μας.
13/12/2022
Ζεσταίνουμε το χώρο μας εύκολα και οικονομικά - Προστατεύουμε το περιβάλλον! Η μισή από την ενέργεια που καταναλώνει ένα σπίτι αφορά τις ανάγκες θέρμανσης κατά τους χειμερινούς μήνες. Όμως περισσότερη ζέστη στο σπίτι σημαίνει μεγαλύτερα έξοδα αλλά και επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
24/08/2022
Green living ή αλλιώς πώς να ζούμε σε αρμονία με το περιβάλλον μας Δυστυχώς δεν υπάρχει Πλανήτης Γη Β. Υπάρχει μόνο μία Γη. Ο τρόπος που ζούμε σήμερα χρειάζεται πόρους αντίστοιχους με 1.7 πλανήτες.
Back to Top